Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
David Icke: A kozmikus internet
  2018-05-17 08:51:05, csütörtök
 
  David Icke: A kozmikus internet





A legtöbb ember azt hiszi, hogy egy "fizikai" világban élünk, és elismerem, úgy tűnik, hogy ez a helyzet. De ez nem így van, mert nem abban élünk. Nincs olyan, hogy "fizikai". Ez mind illúzió. A fizikai világnak nevezett, a frekvenciák szűk tartományát megtapasztaló végtelen, örök Tudatosság vagyunk. - De nem! Nem vagyunk azonosak a nevünkkel, testünkkel, foglalkozásunkkal, családi hátterünkkel, fajtánkkal, bőrünk színével vagy jövedelmi kategóriánkkal. Ezek a jelenlegi megtapasztalásaink; ezek nem azok, akik mi vagyunk. Mi Tudatosság vagyunk - a végtelen, örök Tudatosság. Belső állapotunkban nincs formánk; mi csak tudatosság vagyunk, a Végtelen Tudatosság egy kifejeződése. Ezért azt mondjuk, hogy mi "mind Egy" vagyunk. Igen, a Végtelen Tudatosság, aki a különböző nézőpontokból különböző tapasztalatokkal rendelkezik - ezek a tudatosság és az észlelés különböző szintjei.
Igazi természetünket nagyon jól leírta egy közép-amerikai sámán (tudod, ők azok, akiket ennek a világnak a Dogma Dawkins-ei elutasítanának, mint primitíveket és tudatlanokat):
"A dolgok észlelői vagyunk, tudatosság vagyunk; nem tárgyak vagyunk; nincs szilárdságunk... Határtalanok vagyunk... Mi, vagy inkább az értelmünk - programozásunk - elfelejti ezt, és így fogva tartja teljességünket egy önmagába visszatérő ördögi körben, amelyből életünk során ritkán tudunk kilépni." Az irányító rendszer célja, hogy az utazás ideje alatt ebben a tudatlanságban tartson minket, a bölcsőtől a koporsóig, az anyaméhtől a sírig. Albert Einstein azt mondta, hogy a valóság illúzió, noha egy állandó valami. Állandó, mert egy látszat-valóság univerzumban élünk, amit egy (látszat) fizikai formaként dekódolunk egy olyan információ-szerkezetből, ami elveiben olyan, mint a vezeték nélküli internet. Az információ hullám formában, vagy energia-rezgésben kódolt, és az elme-test egy hihetetlenül fejlett biológiai számítógéprendszer, amely dekódolja ezt az információt, és lehetővé teszi számunkra, hogy a Végtelen Tudatosságunk kölcsönös kapcsolatba lépjen azzal a rezgéstartománnyal, amit világnak nevezünk (1. ábra).

1.ábra: Az emberi test az a jármű, amely lehetővé teszi, hogy az igazi énünk, a Tudatosság megtapasztalja ezt a frekvenciatartományt.




Az elme-test számítógép az a jármű a valódi énünk, a Tudatosság számára, amely kölcsönös kapcsolatba lép ezzel a rezgéstartománnyal. Nem érinthettem volna a billentyűzetet, és te sem foghatnád ezt a könyvet, vagy bármi mást, ha nem volna egy külső "héj", ami együtt rezeg (rezonál) azzal a rezgéstartománnyal, amit szeretnénk megtapasztalni. A Tudatosság, a mag-énünk, sokkal gyorsabban rezeg, mint bármilyen látható fény. Ha nem volna testünk, a kettő sohasem találkozna, ugyanúgy, ahogy a Rádió 1 nem lép kölcsönhatásba a Rádió 2-vel. Különböző frekvenciákon rezegnek. Az emberek, akik halálközeli élményeket éltek át, amelyben testük meghalt, és azután újraélesztették őket, a testen kívüli állapotot drámaian különbözőnek írják le attól a valóságtól, amelyet akkor érzékeltek, amikor a testen "belül" voltak. Fantasztikusan kitágult tudatossággal rendelkeznek, és képesek ,,látni", noha nincs szemük. Az igazi énjüket tapasztalják meg, amelyet nem kisebbítenek az elme-test korlátai.
Egy napon a fürdőben ültem, amikor a fejemben egy képsor jelent meg. Az első kép hullámzó energia volt, amit azonnal a Tudatosság képviselőjének tekintettem. Ezután egy szem jelent meg a Tudatosságban, előtte pedig egy távcső. A Föld és a mi valóságunk jelent meg a távcső másik végén, és az utolsó jelenetben a távcső átalakult egy emberi testé. Megkértem Neil Hague-ot, hogy fesse meg valamilyen módon azt, amit láttam (2. ábra).




2.ábra: A test olyan, mint egy lencse, ami összpontosítja (fókuszálja) figyelmünket egy bizonyos frekvenciatartományra, amely így a "kik vagyunk" és ,,hol vagyunk" érzékelőjévé válik.

Az elme-test egy lencse a Tudatosság számára, hogy megtapasztalja ezt a valóságot. De az emberiséget módszeresen manipulálják, hogy a lencsével és ne az igazi énjével azonosítsa önmagát. Arról beszélünk, hogy az emberek meghalnak, de ők nem halnak meg, és nem halhatnak meg. Ami meghal, az a testük, az operációs rendszerük, nem ők - a Tudatosság. A meghalás pusztán annyi, hogy a Tudatosság leteszi a már nem működő távcsövet. Világos és fontos megkülönböztetést teszek az Elme vagy elme-test és aközött, amit Tudatosságnak nevezek. Jól szimbolizálhatjuk a különbséget, ha a Tudatosságot egy végtelen szabadon áramló óceánként képzeljük el, míg az elme-testet megfagyott vízként. Az utóbbi sokkal sűrűbb és korlátozottabb (3. ábra).




3.ábra: Minden ugyanaz a Végtelen Tudatosság, azonban ugyanannak az EGY-ségnek korlátlan számú kifejeződése van. A Tudatosság kiterjedt, mint az áramló óceán, míg az elme olyan, mint a megfagyott víz, vagy mint egy végtelen hullám fehér taréja - sokkal korlátozottabb érzékelő-képességgel.

Ramana Maharshi, aki élete legnagyobb részét Indiában, egy hegyen meditációval töltötte, nagyon jól megfogalmazta, amikor ezt mondta: "Az elme korlátok közé szorított tudatosság. Eredetileg korlátok nélküli és tökéletes vagy. Később korlátozottnak színleled magad, és elmévé válsz."
Ha képet akarunk kapni arról, hogy mi történik a világban, döntő fontosságú megérteni a különbséget az elme-test és a Tudatosság között (4. ábra).




4. ábra: Amikor a fizikai világba lépünk, és fenntartjuk a Tudatossággal való kapcsolatot, mindenünk megvan, amire csak szükségünk van. Megvan az elme-test számítógép-kapcsolati felületünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tapasztalatot szerezzünk erről a valóságról, és a Tudatosság rendelkezésünkre áll, hogy egy nagyobb képpel tápláljon bennünket - egy nagyobb valóság tudatosságával. De amikor a Tudatosságról lekapcsolódunk, akkor csak a korlátozott elme-test áll rendelkezésünkre, hogy képet adjon arról, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk. Az irányító rendszer tömegtájékoztatása és oktatása törekszik arra, hogy egy elszigetelt elme-test valóságérzetet programozzon belénk, hogy a rendszert tápláló tudatlan, összezavarodott szolgákat hozzon létre.

Amiben élünk, azt kozmikus internetnek nevezem, amely mint állítom, elveit tekintve azonos a drótnélküli internettel. Nem láthatjuk a drótnélküli internetet, mert az információ a nem látható tartományban van, túl az emberi látás által érzékelhető tartományon. A legtöbb ember tagadná létét, ha nem tudná, hogy ott van. - "Ne legyél ostoba, nem láthatom, hallhatom, érinthetem, ízlelhetem vagy szagolhatom meg, így nem létezhet. Mondtam neked, hogy Icke megbolondult." De tudjuk, hogy létezik! Mégpedig abból a tényből, hogy amikor odamegyünk egy számítógéphez, és rákapcsolódunk a drótnélküli internetre, látjuk a globális kollektív valóságot feltűnni a képernyőn - a Világhálót (World Wide Web). Ez ugyanaz a kollektív valóság, ami az emberek által elérhető Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában. Valójában bárki által, akinek van számítógépe, kivéve olyan helyeken, mint Kína, ahol a számítógép-rendszert tűzfallal zárják el a világháló jelentős részétől. Elzárják az elérést a nagy kínai tűzfallal attól az információtól, amit a hatóságok nem akarnak, hogy az emberek lássanak. Ez nagyon hasonló ahhoz, ami az emberiséggel általában történik, amit "Szaturnusz-Hold Mátrixnak" nevezek, de erről majd később. A lényeg, hogy az univerzum alapszerkezete hullám formájú információ, ami rezgési rezonanciaként kódolt. Ezt a hullámformájú szerkezetet "metafizikai univerzumnak" fogom nevezni, és ez tartalmazza azt az információs mezőt, amiből minden megnyilvánul. Ezt az információt dekódoljuk az elme-test számítógéprendszer segítségével a látszólag szilárd világgá, amilyennek hisszük és tapasztaljuk. Ez a világ semmivel sem "szilárdabb", mint a számítógépes virtuális-valóság játékok alakjai. Ez csak hullámformájú információ a szoftver-lemezen, ami látszólag szilárd állapotúvá fordítódik. Az agy és az elme-test számítógép genetikus szerkezete ugyanígy alakítja át a rezgési információt a hullámformájú metafizikai univerzumból elektromos- és más információvá a fejünkben a "vásznon". Ekkor ezt a fizikai világként tapasztaljuk meg (25. és 26. ábra).




5.ábra: Az univerzum hullámformájú információn alapul. Az emberi elme-test biológiai számítógép dekódolja ezt az információt elektromos, digitális és holografikus információvá, amit fizikai világként észlelünk.




6.ábra: Nekünk úgy tűnik, hogy a világ rajtunk kívül van, holott az teljes egészében dekódolt hullámformájú információ a fejünkben, szívünkben és genetikai szerkezetünkben.

Az agy teljes sötétségben van, mégis fényt látunk. - Hogyan? A hullámformájú információ dekódolásával. A számítógép belsejében sötétség van, mégis fényt és színeket látunk a képernyőn. A kozmikus internet egy interaktív játék. Információt kapunk a hullámformájú metafizikai univerzumból, de mi is ,,postázunk" gondolatainkkal, érzelmeinkkel, észleléseinkkel. Információ mindkét irányba megy. A valóság megváltoztathat minket, és mi megváltoztathatjuk a valóságot.

Forrás: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: rendelkezésünkre, tapasztalatokkal, megváltoztathat, újraélesztették, észleléseinkkel, összezavarodott, szerkezetünkben, gondolatainkkal, kölcsönhatásba, programozásunk, billentyűzetet, megtapasztalja, kategóriánkkal, tudatlanságban, korlátozottnak, teljességünket, fantasztikusan, lekapcsolódunk, elutasítanának, korlátozottabb, alapszerkezete, valóságérzetet, képviselőjének, rezonanciaként, természetünket, megtapasztalni, rákapcsolódunk, tudatosságával, összpontosítja, állapotunkban, nézőpontokból, tudatossággal, hullámformájú, érzelmeinkkel, szilárdságunk, ausztráliában, kozmikus internet, legtöbb ember, fizikai világnak, frekvenciák szűk, különböző nézőpontokból, észlelés különböző, közép-amerikai sámán, dolgok észlelői, értelmünk –, önmagába visszatérő, irányító rendszer, utazás ideje, tudatlanságban tartson, valóság illúzió, állandó valami, látszat-valóság univerzumban, David Icke, Végtelen Tudatosság, Dogma Dawkins-ei, Albert Einstein, Végtelen Tudatosságunk, Megkértem Neil Hague-ot, Ramana Maharshi, World Wide Web, Hold Mátrixnak”,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png férfi  Szép estét  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tanuld meg ezt a versemet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  Paul David Tripp Április 20  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Kellemes délutánt kívánok  Png telefon  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sose bánj semmit  Sokan azt tartják  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Tanuld meg ezt a versemet  Németh László tollából  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png lepke  Az engedelmesség miért nem vál...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép álmokat!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Garai Gábor - Takarítás  Png ház  Szabolcska Mihály – Ákác...  Radikális szeretet  A televizió nem a kultúrát kép...  Png nő  Mai harmónia kártyám  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Png csokor  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Tanuld meg ezt a versemet  A másik dolog,  képre írva  Szép napot kívánok  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem számIt  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 20  Lóhere  Egy bizonyos határt  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png nő  Png kislány  Facebookon kaptam  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  Alvó cicák  Png kislány  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Krisztinától  Soha ne kedvezz... 
Bejegyzés Címkék
kozmikus internet, legtöbb ember, fizikai világnak, frekvenciák szűk, különböző nézőpontokból, észlelés különböző, közép-amerikai sámán, dolgok észlelői, értelmünk &#8211, önmagába visszatérő, irányító rendszer, utazás ideje, tudatlanságban tartson, valóság illúzió, állandó valami, látszat-valóság univerzumban, vezeték nélküli, információ hullám, hihetetlenül fejlett, emberi test, igazi énünk, elme-test számítógép, valódi énünk, kettő sohasem, testen kívüli, igazi énjüket, elme-test korlátai, fürdőben ültem, képsor jelent, szem jelent, távcső másik, utolsó jelenetben, távcső átalakult, emberi testé, test olyan, emberiséget módszeresen, igazi énjével, emberek meghalnak, operációs rendszerük, meghalás pusztán, végtelen szabadon, elme-testet megfagyott, utóbbi sokkal, áramló óceán, elme olyan, végtelen hullám, hegyen meditációval, elme korlátok, fizikai világba, nagyobb képpel, nagyobb valóság, korlátozott elme-test, elszigetelt elme-test, rendszert tápláló, drótnélküli internettel, drótnélküli internetet, emberi látás, drótnélküli internetre, globális kollektív, képernyőn &#8211, kollektív valóság, emberek által, világháló jelentős, nagy kínai, emberek lássanak, emberiséggel általában, univerzum alapszerkezete, hullámformájú szerkezetet, információs mezőt, információt dekódoljuk, látszólag szilárd, világ semmivel, számítógépes virtuális-valóság, rezgési információt, hullámformájú metafizikai, fizikai világként, univerzum hullámformájú, emberi elme-test, információt elektromos, világ rajtunk, teljes egészében, hullámformájú információ, számítógép belsejében, interaktív játék, valóság megváltoztathat, rendelkezésünkre, tapasztalatokkal, megváltoztathat, újraélesztették, észleléseinkkel, összezavarodott, szerkezetünkben, gondolatainkkal, kölcsönhatásba, programozásunk, billentyűzetet, megtapasztalja, kategóriánkkal, tudatlanságban, korlátozottnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 917
  • e Hét: 6562
  • e Hónap: 15097
  • e Év: 62690
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.